Resuming podcast

7 de Novembre de 2024 a les 15:54

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera promociona els productes de proximitat i temporada a través de diferents ‘showcookings’

Compartir

El 'showcooking' que es farà a Malgrat de Mar serà el 16 de novembre a les Peixateries Velles, i anirà a càrrec del taller de cuina calellenc L'Artesà de la Cuina. 

Per tal de promocionar els productes tant de proximitat com de temporada, l’Espai Agrari de la Baixa Tordera oferirà, a tots els pobles que en formen part, un seguit de ‘showcookings’ durant els mesos de novembre i desembre. L’activitat consistirà en una demostració de cuina i un tast, i es durà a terme a Malgrat de Mar, Blanes, Palafolls, Tordera i Santa Susanna.

La primera demostració tindrà lloc a Malgrat de Mar, concretament a les Peixateries Velles, el pròxim 16 de novembre. Des de les 11:30 i fins a les 13:30 h, el taller de cuina calellenc L'Artesà de la Cuina cuinarà i explicarà dues receptes: una crema de carabassa i un arròs de verdures. El cuiner parlarà sobre els productes d'horta de la tardor i donarà consells sobre com cuinar-los, i els assistents podran provar, de manera gratuïta, les dues receptes cuinades durant el ‘showcooking’. 

Aquesta iniciativa també es farà a Blanes el 16 de novembre i el dia 30 a Palafolls. A Tordera tindrà lloc el dia 14 de desembre i a Santa Susanna, el dia 15. 

Des de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera tenen la intenció de fer aquestes demostracions de cuina cada estació de l’any per a promocionar els productes d’horta i de temporada.