18 de Juliol de 2023 a les 11:19
González, que té un establiment dedicat al sushi a Malgrat de Mar, conduirà un showcooking, en què l'ingredient principal serà el tomàquet conreat a l'Espai Agrari de la Baixa Tordera
L'Espai Agrari de la Baixa Tordera tornarà a centrar la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat de l'espai Chef Caprabo de l'Illa Diagonal, a Barcelona, que tindrà lloc aquest dimecres al matí. La trobada girarà entorn del tomàquet conreat a l'Espai Agrari de la Baixa Tordera.
El xef de l'establiment malgratenc Doryoku, Iban González, conduirà un showcooking i presentarà tres plats diferents: un carpaccio de tonyina amb tomàquets cherry de Palafolls i pa torrat; un tomàquet raf de Tordera farcit amb tàrtar de salmó i oli de trufa; i un pastís de formatge amb xocolata i mermelada de tomàquet.
González diu que serà una "experiència nova" i, com a xef, "un impuls a la carrera". Sobretot, però, González assegura que la jornada servirà per "donar visibilitat al producte de proximat".
A banda de la participació a la 2a Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat de Caprabo, el xef malgratenc Iban González també té altres projectes en marxa. Cada dimarts, a la tarda, per exemple, fa un taller de cuina per a nens i nenes al seu local.