Resuming podcast

6 de Juny de 2023 a les 9:44

El negoci malgratenc Doryoku i el seu xef reben les certificacions KILOMETROCERO SLOWFOOD®

Compartir

El director general de KILOMETROCERO SLOWFOOD® a Espanya, Carlos Gimeno, ha visitat aquest dilluns Malgrat de Mar per lliurar les certificacions de manera oficial a l'empresari Iban González, xef de l'establiment dedicat al sushi, i explicar el projecte a altres empresaris i emprenedors malgratencs

El segell KILOMETROCERO SLOWFOOD® persegueix l'objectiu de potenciar el consum de productes elaborats a Espanya i s'atorga en funció d'uns indicadors de qualitat, sostenibilitat i seguretat a l'oferta de productes de temporada i proximitat que respecten el medi ambient. El comitè tècnic de la Red Española de la Alimentación Responsable també concedeix el reconeixement 'Embaixador KILOMETROCERO SLOWFOOD®. En aquest cas, el segell té com a objectiu destacar els empresaris que aposten per una estratègia orientada a afavorir el consum local i de temporada, la gastronomia de proximitat i el turisme responsable, i que promouen la reducció de les petjades de carboni i hídriques en els seus processos de producció.

L'establiment malgratenc Doryoku, dedicat al sushi, i el seu xef, Iban González, han estat els primers en rebre aquestes certificacions a Malgrat de Mar. Carlos Gimeno, director general de KILOMETROCERO SLOWFOOD® a Espanya, ha assegurat que González "treballa amb el territori, amb productes de qualitat i amb eficiència energètica". "També està compromès amb els objectius de desenvolupament sostenible", ha afegit Gimeno.

Gimeno ha destacat que la certificació s'atorga "després d'una auditoria complexa". El director general de KILOMETROCERO SLOWFOOD® a Espanya assegura que l'objectiu és que els establiments treballin amb productes del territori i que, per tant, es fomenti l'economia circular. 

A banda de lliurar oficialment les certificacions a Iban González, Gimeno també ha visitat Malgrat de Mar aquest dilluns per explicar el projecte a altres empresaris i emprenedors, i incentivar "el suport a la supervivència de les empreses locals".