Resuming podcast

Notícies

15 novembre de 2025 a les 9:00

Abel Garrido (La Botigueta del Pa), 2n Millor Croissant d’Espanya: “El nostre croissant requereix 72 hores de feina”

Abel Garrido (La Botigueta del Pa), 2n Millor Croissant d’Espanya: “El nostre croissant requereix 72 hores de feina”

La Botigueta del Pa de Malgrat, amb el seu mestre pastisser Abel Garrido, ha quedat subcampiona al XVIII Concurs al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2025, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona. Per a Garrido, aquest reconeixement és també “un orgull

La Botigueta del Pa de Malgrat, amb el seu mestre pastisser Abel Garrido, ha quedat subcampiona al XVIII Concurs al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2025, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona. Per a Garrido, aquest reconeixement és també “un orgull

Llegir més →